Tarta cu nectarine

de Laly in Prajituri, 6 Aug 2010 | 5067 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • un praf de sare
  • esenta lamaie

Crema:

  • 1 praf budinca cu gust de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 3 piersici mai mari
  • 3 linguri zahar

Decor:

  • 1 plic tort jele rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu nectarine:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si praful de sare.

Galbenusurile se freaca cu uleiul,apoi se adauga peste albusuri.Se adauga si esenta.

La sfarsit adaugam faina si mestecam cu lingura de jos in sus sa nu se lase compozitia.Se unge o forma de tarta cu ulei si se tapeteaza cu faina.Coacem la cuptor pana devine usor rumena la suprafata.

Preparam budinca conform instructiunilor de pe plic.

Nectarinele le taiem feliute subtiri.Eu le-am pus cu 300 ml apa si 1 ceasca de zahar pe foc sa se inmoaie putin.

Se pune budinca peste blat,se aseaza nectarinele in forma de floricica.Cine doreste poate pune jeleu  deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu nectarine" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura dungata